Werken bij Dribbel

Werken bij Dribbel

De medewerkers van Dribbel zijn de spil van het bedrijf.
Betrokkenheid, collegialiteit en openheid kenmerkt jou als leidster.

Heb je minimaal (S)PW-3? Dan kun je als leidster bij ons aan de slag.

Bij het Kinderdagverblijf werk je 9 uur per dag en heb je een half uur pauze.
De contracten variëren van 18 uur tot 36 uur per week.

Wij hanteren 3 verschillende roosters:

vroege dienst (van 7.30 tot 17.00)
midden dienst (varierend van 8.00 tot 17.30 of van 8.30 tot 18.00)
late dienst (9.00 tot 18.30)

Bij de BSO zijn de werktijden van 13:30 tot 18:30 gedurende schoolweken.
Tijdens schoolvakanties is de BSO geopend van 7:30 tot 18:30. Je hebt dan een werkdag van 10 uur met een half uur pauze.
Werktijden zijn in overleg.

De POV is ’s ochtends geopend tijdens schoolweken. Als je hier werkzaam bent is dat altijd in combinatie met uren op de BSO.

 

Jazeker, dit is je kans!

Gezocht: Enthousiaste PM-er BSO (uren bespreekbaar).

Binnen onze kleinschalige kinderopvangorganisatie Dribbel, in het gezellige dorp Hoogland (Amersfoort), zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerk(st)er voor op een van onze BSO’s. Ben jij twee of meer middagen beschikbaar? En heb je de kwaliteit in huis om met plezier kinderen in de basisschoolleeftijd uit te dagen en leuke activiteiten met ze te ondernemen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je werkdag start om 13.30 zodat je de middag kunt voorbereiden. Wanneer de kinderen uit school komen vang je ze op en zorg je samen met je collega voor een gezellig tafelmoment. Wij zien BSO-tijd als vrije tijd. De kinderen mogen daarom zelf kiezen wat zij die middag willen doen. Om hen uit te dagen bied jij samen met je collega’s iedere dag weer een leuke activiteit aan waarvoor je de kinderen kunt enthousiasmeren. Hiervoor kun je gebruik maken van het activiteitenprogramma van DoenKids. Jij valt op omdat je het leuk vindt om actief mee te doen en door jouw gevoel voor humor.

Vereisten:

Je bent minimaal twee middagen per week beschikbaar
Je hebt een geldig diploma zoals PW 3 of 4, CIOS, activiteitenbegeleider of cultureel werk.
Voor meer geldige diploma’s, doe de diplomacheck.

Wat bieden wij:

  • Een minimaal dienstverband van 12 uur waarbij je in schoolweken 2 middagen werkt en in schoolvakanties 2 hele dagen. Ben je 4 middagen beschikbaar? Dan praten we al snel over een contract van 24 uur.
  • Salaris volgens cao kinderopvang; schaal 6 (min € 16,28 en max € 22,37 per uur)
  • Een gezellig team met vaste collega’s en een vaste werkplek
  • De mogelijkheid om uitjes te organiseren en mee te maken in de schoolvakanties
  • Met korting sporten via Bedrijfsfitness Nederland
  • Heb je zelf kinderen? Dan krijg je voorrang op plaatsing én 10% korting

 

Heb je belangstelling voor deze leuke baan? Bel 033-4658963 of stuur een mail naar Evelien.

Stage

Een goede stageplek, ook daarvoor ben je bij Dribbel aan het goede adres. Vele stagiaires gingen je al voor.

Wij vinden het belangrijk goede ondersteuning aan stagiaires te bieden. Bobbie is onze vaste stagebegeleidsters. Als je stage bij ons loopt heb je in ieder geval met haar te maken, maar natuurlijk ook met ’n andere leidster die jouw stage personlijk zal begeleiden.

Regelmatig hebben wij stageplaatsen voor enthousiaste aanstaande vakgenoten. We onderhouden contacten met het ROC Leusderweg Amersfoort en met Midden Nederland Amersfoort/Zeist de 3 en 4 jarige BOL-opleiding en HBO Utrecht.
Dus als je hier op school zit zijn de lijnen erg kort maar ook als je ergens anders je opleiding volgt kun je altijd contact met ons opnemen.

Hoe gaat een en ander in z’n werk?

Lijkt het je leuk stage te komen lopen bij Dribbel, stuur dan een maitje naar Bobbie. Zij kijkt of er een stageplaats beschikbaar is, en zo ja dan volgt er een afspraak.
Je krijgt eerst een algemene rondleiding en er wordt bekeken op welke groep “jouw” groep wordt. Tijdens je stageperiode is er wekelijks overleg met de stagebegeleidster van je groep en zijn er contacten met school. Aan het eind van je stagetijd wordt je stageopdracht beoordeeld en ga je door naar het volgend jaar of terug naar school.

Mocht je bij ons komen stage lopen dan hopen we dat je een fijne tijd hebt en veel zal leren, maar dat je bovenal zult genieten van het bezig zijn met kleine kinderen.