KDV-130Stage lopen, ook daarvoor ben je bij Dribbel aan het goede adres. Vele stagiaires gingen je al voor. 

Wij vinden het belangrijk goede ondersteuning aan stagiaires te bieden. Bobbie is onze vaste stagebegeleidsters. Als je stage bij ons loopt heb je in ieder geval met haar te maken, maar natuurlijk ook met 'n andere leidster die je gaat begeleiden. 

Regelmatig hebben wij stageplaatsen voor enthousiaste aanstaande vakgenoten. We onderhouden contacten met het ROC Leusderweg Amersfoort en met Midden Nederland Amersfoort/Zeist de 3 en 4 jarige BOLopleiding en HBO Utrecht.
Dus als je hier op school zit zijn de lijnen erg kort maar ook als je ergens anders je opleiding volgt kun je altijd contact opnemen met ons. 

Hoe gaat een en ander in z'n werk? 

Lijkt het je leuk stage te komen lopen op Dribbel, stuur dan een maitje naar Bobbie, zij kijkt dan of er plaats is, en zo ja dan volgt er een afspraak.
Je krijgt eerst een algemene rondleiding en er wordt bekeken op welke groep je komt. Tijdens je stageperiode is er wekelijks overleg met de stagebegeleidster van je groep en zijn er contacten met school. Aan het eind word je stageopdracht beoordeeld en ga je door naar het volgend jaar of terug naar school. 

Mocht je komen stage lopen dan hopen we dat je op Dribbel een mooie tijd hebt en veel zult leren, maar dat je bovenal zult genieten van het bezig zijn met kleine kinderen.