Even voorstellen:

Wout WarmerdamMijn naam is Wout Warmerdam, geboren in Brabant maar woon al bijna m'n hele leven in Amersfoort. Zoals iedereen denk ik wel weet, ben ik getrouwd met Liesbeth, de echte baas bij Dribbel.

Behalve het meeste van mijn tijd in Dribbel te stoppen heb ik ook nog wat liefhebberijen zoals lekker eten en drinken, koken, 'n filmpje pakken op z'n tijd, motorrijden, maar mijn grootste passie is toch wel muziek. Ik speel basgitaar in twee bandjes waar ik ook graag mee optreed. Een van die bandjes is Laagland, een nederlandstalige band uit Soest die een mix van eigen muziek en covers maakt in een pop/rock stijl. Met een beetje fantasie wel te vergelijken met Het Goede Doel of De Dijk. Dan is er nog een discoband met de welluidende naam: "The Johnny London Galaxy". Je moet er maar opkomen...
Dit is een band die uitsluitend disco covers speelt uit de jaren 70. Soillant detail: Liesbeth is een van de zangeressen in deze band! 

En Dribbel, ja, Dribbel. Daar kan ik ook wel wat tijd in kwijt. Ik ondersteun Liesbeth zoveel mogelijk op alle gebied zolang het maar niets met kinderen van doen heeft. Ieder z'n vak niet waar. Ik doe de boekhouding, de klantenadministratie, verzorg de salarissen, etc. etc. Voor zover binnen mijn mogelijkheden doe ik allerhande klussen in, aan en om de Dribbel locaties. Afvoertje verstopt, speelgoedje kapot, lamp stuk, er is eigenlijk altijd wel wat te doen.

U begrijpt het al, ik verveel me maar zelden...

 

Tot ziens,
Wout.