Hallo,

Liesbeth WarmerdamMijn naam is Liesbeth Warmerdam, ik woon al mijn hele leven in amersfoort en ben getrouwd met Wout.
Samen proberen wij in ons drukke, soms chaotische maar wel gezellige huishouden, onze twee pubers + hond Boris op te voeden. Tot nu toe lukt dit nog heel aardig. 

Naast deze bezigheden ben ik sinds Oktober 2009 eigenaar van kinderdagverblijf Dribbel. Ik draai daar inmiddels al heel wat jaartjes mee. In 2001 ben ik bij Dribbel begonnen als stagiaire SPW en daarvoor ben ik tien jaar werkzaam geweest in de
detailhandel. 

Ik had het op Dribbel al snel naar mijn zin. Dit komt mede door de leuke sfeer en de collega's. Na het behalen van mijn diploma ben ik de opleiding Pedagogiek aan de Fontys Hogeschool in Amsterdam gaan volgen met als doel een dagverblijf te starten en met de opgedane kennis kinderen, medewerkers en ouders te kunnen ondersteunen in het opvoedproces. 

Toen de directie in 2009 besloot om met pensioen te gaan viel het een en ander mooi samen. Een unieke kans voor mij om Dribbel over te nemen die ik natuurlijk met beide handen heb aangegrepen.
En zo kwam het dat ik na mijn afstuderen in Juli 2009 in Oktober dat zelfde jaar het roer heb overgenomen. Dit bevalt tot nu toe bijzonder goed. Hoe kan het ook anders, een leuk enthousiast team dat dagelijks op professionele en warme wijze de kindjes opvangt. Leuke ouders en natuurlijk leuke kinderen maken dat Dribbel een fijn dagverblijf is om dagelijks de scepter over te zwaaien. 

Naast mijn bezigheden als directeur van Dribbel kunt u me ook nog dikwijls op de groepen aantreffen, zowel bij Dribbel als bij BSO de Berkenboom. Dit blijft leuk om te doen. 

In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op de buhne met mijn zeventiger jaren disco band, ben ik een spelletjes mens (Catannen, klaverjassen). Hou van een filmpje pakken, lekker eten (vooral als Wout kookt...), lezen, wandelen, skiĆ«n, vakantie vieren met ons "100 jaar" oude caravannetje, mountainbiken en van alles ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden.

 

Graag tot ziens op Dribbel!