KDV-127Dribbel biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Naast een kinderdagverblijf bieden wij ook peuteropvang en buitenschoolse kinderopvang in onze twee BSO's.
Op deze pagina┬┤s kunt u allerlei informatie vinden over ons kinderdagverblijf. Zo kunt u onder andere lezen wie wij zijn en waar wij voor staan. Meer informatie over onze BSO's vindt u hier en over de peuteropvang hier.

KDV Dribbel is een kleinschalig kinderdagverblijf gevestigd in het gezellige dorp Hoogland. In een kindvriendelijke omgeving, vlakbij basisscholen en veel speelgelegenheid kunt u Dribbel vinden in het karakteristieke woonhuis aan de Zevenhuizerstraat.
Kinderdagverblijf Dribbel biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. U vertrouwt immers uw dierbaarste bezit aan onze zorg toe. Een hecht team van gediplomeerde, betrokken leidsters staat garant voor de optimale zorg voor uw kind.

Ieder kind is uniek is onze stellige overtuiging. Onze visie voorziet dan ook in de de begeleiding van de eigen ontwikkeling van uw kind waarbij persoonlijke aandacht, veiligheid en warmte centraal staan. In een vertrouwde, uitdagende omgeving ontwikkelt uw kind zich spelenderwijs op zowel sociaal-emotioneel als cognitief gebied.

 

Tot ziens bij Kinderdagverblijf Dribbel !