Wij weten dat ieder gezin anders is. De een werkt iedere dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Een ander werkt wisselende diensten en weer een ander werkt parttime. Daarom willen wij als kinderopvang organisatie zo flexibel zijn dat we kunnen aansluiten op ieders individuele situatie. Dit doen we door verschillende opvangpakketten aan te bieden. Bij de BSO kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen alleen opvang op schooldagen, alleen in vakanties of opvang het hele jaar door.

En ziet uw week er ineens heel anders uit dan verwacht? Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld door een extra dag (deel) opvang aan te bieden of een vaste dag te ruilen. Voor welk pakket u ook kiest, u kunt altijd - binnen de mogelijkheden - een extra dag(deel) af te nemen wanneer u dit eens nodig heeft.

Voor het kinderdagverblijf zijn er liefst 4 pakketten waaruit u kunt kiezen:

- het standaardpakket: opvang op vaste dagen, 52 weken per jaar

- het “4 wekenpakket”: opvang op vaste dagen, m.u.v. 4 door u te bepalen weken *

- het zomerpakket: opvang op vaste dagen, m.u.v. 6 weken basisschoolvakantie

- het vakantiepakket: opvang op vaste dagen, m.u.v. alle 12 weken basisschoolvakantie


In principe kunt u geen halve dagen of "dagen om de week" afnemen tenzij in overleg anders is besloten.

 

* Het 4 wekenpakket is gebaseerd op een geheel kalenderjaar. Wanneer u het jaar niet helemaal vol maakt wordt het aantal weken waarop uw kind niet naar de opvang komt bepaald door het aantal kwartalen in uw “gebroken” jaar. Het aantal kwartalen van dat jaar wordt op basis van afronding vastgesteld.