Wij weten dat ieder gezin anders is. De een werkt iedere dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Een ander werkt wisselende diensten en weer een ander werkt parttime; verzin het maar. Daarom willen wij als kinderopvang organisatie zo flexibel zijn dat we kunnen aansluiten op ieders individuele situatie. Dit doen we door verschillende opvangpakketten aan te bieden. Bij de BSO kun je bijvoorbeeld kiezen tussen alleen opvang op schooldagen of opvang het gehele jaar door.

Voor het kinderdagverblijf is de pakketkeuze nog uitgebreider. Zo zijn er maar liefst 4 pakketten waaruit u kunt kiezen:

- het standaardpakket: opvang op vaste dagen, 52 weken per jaar

- het “4 wekenpakket”: opvang op vaste dagen, m.u.v. 4 door u te bepalen weken *

- het zomerpakket: opvang op vaste dagen, m.u.v. 6 weken basisschoolvakantie

- het vakantiepakket: opvang op vaste dagen, m.u.v. alle 12 weken basisschoolvakantie

* Het 4 wekenpakket is gebaseerd op een geheel kalenderjaar. Wanneer u het jaar niet helemaal vol maakt wordt het aantal weken waarop uw kind niet naar de opvang komt bepaald door het aantal kwartalen in uw “gebroken” jaar. Het aantal kwartalen van dat jaar wordt op basis van afronding vastgesteld.

Alle pakketten komen in combinatie met ons unieke “blokken systeem”. Bij de meeste kinderdagverblijven betaalt u de gehele dag voor kinderopvang, ook al verblijft uw kindje lang niet al die tijd daar. In 2018 hebben we een nieuw systeem geïntroduceerd waarbij u de mogelijkheid heeft om per dag een opvangblok te kiezen. U bepaalt daardoor zelf, tot op het halve uur, het aantal uren opvang dat u bij ons afneemt. Dit kan al vanaf 7:00 uur ‘s ochtends met een minimum van 5 uur op een dag. (Wanneer u slechts één dagdeel per week wil afnemen kan dit op vrijdag). Hierdoor krijgt u precies waar u voor betaalt. Wij vinden dit een eerlijker systeem waarbij de kosten overeenkomstig zijn aan het aantal uren dat u afneemt”. 

En ziet uw week er ineens heel anders uit dan verwacht? Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld door een extra dag (deel) opvang aan te bieden of een vaste dag te ruilen. Voor welk pakket u ook kiest, er bestaat altijd de mogelijkheid om in overleg een extra dag (deel) af te nemen wanneer u dit eens nodig heeft.

Klik hier voor veel gestelde vragen over onze flexibele mogelijkheden.