BSO-113U heeft als ouder/verzorger ervoor gekozen om uw kind na schooltijd aan onze zorg toe te vertrouwen. De medewerkers van onze BSO's zullen er alles aan doen om uw kind een plezierige tijd te bezorgen. Onze BSO's vangen kinderen op van 4 jaar t/m 12 jaar (basisschool leeftijd). 

De kinderen die bij ons komen hebben een grote inbreng in de invulling van de tijd op de BSO. Na school is er namelijk tijd voor ontspanning, spel, gezelligheid, aandacht, en het niets "moeten". Dit alles omgeven door een veilige structuur. Voor ons is het zeer belangrijk dat uw kind graag naar de BSO komt. 

U kunt erop vertrouwen dat wij uw kind goed verzorgen en voldoende liefdevolle aandacht geven, dat de ruimte waarin de kinderen verblijven aantrekkelijk, veilig en schoon is. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met uw kind omgaan en dat u met vragen, opmerkingen, wensen of klachten altijd bij ons terecht kunt. Via gesprekken, ons informatieboekje en ouderavonden houden wij u op de hoogte van alle actuele gebeurtenissen betreffende uw kind.