BSO-110Dribbel biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Naast twee BSO's hebben we ook een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuteropvang voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar.
Op deze pagina┬┤s kunt u allerlei informatie vinden over onze BSO's. Zo kunt u onder andere lezen wie wij zijn en waar wij voor staan.
Meer informatie over het kinderdagverblijf vindt u hier.

BSO de Berkenboom is een kleinschalige BSO gevestigd in het gezellige dorp Hoogland. In een kindvriendelijke omgeving, vlakbij andere basisscholen en veel speelgelegenheid is deze BSO gevestigd in de Berkenschool aan de Berkenlaan 29-31.

BSO de Biezbos is eveneens een kleineschalige BSO en lijkt in vele opzichten op BSO de Berkenboom. BSO de Biezbos is gevestigd in Basisschool De Biezen, Kraailandhof 1 in Hoogland.

Beide BSO's bieden kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. U vertrouwt immers uw kinderen aan onze zorg toe. Een hecht team van gediplomeerde, betrokken leidsters staat garant voor de optimale zorg voor uw kind.

Ieder kind is uniek is onze stellige overtuiging. In een vertrouwde, uitdagende omgeving ontwikkelt uw kind zich spelenderwijs op zowel sociaal-emotioneel als cognitief gebied.